Namn:
Plats: Djurhamn, Sweden

2005-10-24

Nu är definitivt hösten här!

Hann precis mura färdigt det fjärde och sista varvet på stödmuren innan kylan slog till ordentligt. Redan dagen efter var det -2 grader på morgonen. 155 stenar blev det till slut. Det kommer att tillkomma några till längst bort mot berget där jag lämnat en liten bit för den kommande trappan.
Men nu lägger jag bokstavligen muren på is tills i vår, det är ingen idé att fortsätta nu när det börjar bli minusgrader.

Har nu blivit tvungen att sätta på värmen efter att ha klarat mig med att elda i vedspisen på kvällarna. Men när det är 16 grader på morgonen så är det inte kul längre. Det var dock tre veckor senare än förra året så det har helt klart varit en varmare höst.

I helgen har jag städat undan lite saker utomhus och börjar invänta vintern. Fr.o.m. nu blir det nog bara inomhusjobb för min del...

Har lite kabeldragningar att göra både på vinden och i källaren för att få till ytterlamporna, telefon, data och högtalarkablar.

Ska också försöka få upp en hel del saker på vinden från garaget. Snart kommer väl snön och då vill jag gärna få in bilen :-)